BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Üniversite Yaşamına Uyum

ÜNİVERSİTE YAŞAMINA UYUM

HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

Psikodrama Yöntemiyle Üniversite Yaşamına Uyum Grubu açılacaktır.

Üniversiteye yeni başlamış öğrencilerimize yönelik olan bu grup çalışmasında öğrencilerin üniversite yaşantısına uyum sağlayabilmelerini kolaylaştırmak, kendilerini daha tanıyabilmelerine ve üniversite yaşamlarında mutlu olmalarına yardımcı olmak hedeflenmektedir.

Psikodrama bireylere, dramatik canlandırmalar yoluyla, geçmiş ve güncel yaşantılarını ya da geleceğe dair beklenti, kaygı ve güçlüklerini ele alarak hazırlanma, başa çıkma becerilerini görme ve bunları deneme olanağını sağlar.

Grup çalışması her hafta Çarşamba günü 13.30- 15.30 saatlerinde yapılacaktır. Grup süreci 18 Ekim 2017 tarihinde başlayacak ve 12 hafta devam edecektir.  Katılımcı sayısı 15 kişi ile sınırlıdır. Düzenli devam eden öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

Ön görüşme:      2-13 Ekim 2017  (Zorunludur)

Grup  Yöneticisi                : Uzm. Psk. Dan. Mine KAZAK

Adres                   : Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi